Езици Български English
Категории
Кошницата е празна!
Приложи

Иво Иванов

Бележник с 52 цитата

Автор: Иво Иванов
Код на продукта:265
Наличност:В наличност
Корица: мека
Размери: 142х210
Националност: Българска
Цветни страници: 224
Издадена на: 09.07.2019
ISBN: 978-619-7300-80-2
Цена: 15,00лв.
Кол-во:

Резюме

Иво Иванов

Като начало


Винаги съм вярвал, че за да откриеш една необикновена, изумителна, единствена по рода си история трябва просто да попиташ първият случаен минувач на улицата.
Всеки човек е носител на поне една неподражаема притча...на една прекрасна песен...на един зашеметяващ роман...на един достоен за холивудска продукция житейски сценарий.
Не трябва да оставяме своите страници ненаписани и своето повествование само за себе си, защото те могат да бъдат от полза не само за техния автор. Самото писане не е особено трудно. Трябва просто да седнеш пред хартията или компютъра, да отвориш раните си и да започнеш да си спомняш, да преживяваш.
Всичко е много по-лесно и истинско, когато взимаш мастило от болките си, от собствените си истории, терзания, мечти, провали и триумфи.
52 цитата извадени от своя контекст не са история. Те са просто думи...мисли изтръгнати от мястото където винаги са се чувствали щастливи и където честно казано навярно искат да се върнат. Но в случая те са и още нещо – надеждата, че ще ти помогнат да посегнеш към ключа в твоя джоб. Ключът към тайната, която си ти.
На следващите страници ще откриеш 52 апела към теб и твоята ненаписана книга.
Моля те, напиши я! За мен. За себе си. За хората, които те обичат. И за тези, на които твоята история някой ден ще подаде ръка.
Ето, това е хартията. Мастилото зависи от теб.


Иво Иванов

 

 

Отзиви (0)

Откъси

Между страниците на този бележник са събрани 52 избрани цитата от книгите „Кривата на щастието“ и „Отвъд играта“, чийто автор е Иво Иванов, един от най-добрите български писатели.
Но освен неподражаемите текстове посветени на действителни личности и събития, тези парчета от истории са послания за човещина, доброта, несломима воля и любов, която променя животи.

Подобни Заглавия
Кривата на щастието
  Вече повече от 20 години странните, завладяващи и непредвидими истории на Иво Иванов прелитат над океана...
Цена: 16,00лв.
Отвъд играта
  „Отвъд играта“ е първият сборник на Иво Иванов, включващ неговата специфична документална есеистика о...
Цена: 16,00лв.
Издателство Вакон © 2020 - Изработен от iSenseLabs