Езици Български English
Категории
Кошницата е празна!
Приложи

Explorer 15/2019

Код на продукта:258
Наличност:В наличност
Графичен дизайн: Аделина Бонева
Автори: Дончо Папазов, Елмира Джома, Ивайло Харалампиев, Илиана Стоилова, Йордан Свеженов, Мария Спирова, Нели Найденова, Симона Калева, Яна Парашикова-Аролска
Главен редактор: Елеонора Гаджева
Коректор: Мариана Пиронкова
Цена: 4,95лв.
Кол-во:

Резюме

Explorer 15/2019

travel & extreme Explorer 15/2019

 

Симеон Идакиев „Там, където свършва земята и започват моретата“ - Profile explorer

„Винаги съм обичал да посещавам острови. Сигурно защото очаквам да открия там нещо загадъчно – нещо, което не съществува другаде. Усещането е ирационално, но понякога се оказва именно така. Късчета земя, заобиколени от вода.“

.

Гийом Нери „На един дъх около света“ – Active explorer

„Гмуркането в морето е надникване в един магически свят, което дава изключително усещане за сливане с природата и връщане към собствения ни произход“, казва световният шампион и рекордьор по фридайвинг Гийом Нери в специално интервю за travel&extreme Explorer.

.

Илиана Стоилова „Каквото ветровете повеляват“Adventure explorer

„Във водата се чувствам себе си, знам, че там  ми е мястото. Радвам се на всички малки и големи вълни, вятър, равна вода. Карам максимално каквото природата ми предложи и следвам това, което ветровете повеляват.”

.

Диан Зайков „Предупреждавам: Ветроходството е заразно и е за цял живот!“Global explorer

 

След финала на Трансатлантическата регата на 16 юни, 2019 г. обратният път на „Океанис“ към дома продължава с туристически плавания през Средиземноморието, от Португалия през Гибралтар, Испания, Франция, Италия и Гърция, до Бургас. 

.

Али Бейли „Трите неща, които никой досега не е правил“ Running  explorer

Тя е бегач, ултрамаратонец, но се занимава и с дигитален маркетинг. Дисциплинирана и издръжлива е, но е изминала нелек път в борба с депресията и тревожността. За Али Бейли бягането  не е просто спорт, не е и само терапия.

.

На крилeтe на родопските лешояди Green explorer

България е последна крепост на Балканите на още един бързо изчезващ вид - египетския лешояд. Този дълголетен вид, един от символите на българската придозащита, всяка година изминава средно 5292 км и то два пъти годишно при миграцията си.     

.

Ликийски път - „Скалата помни, а водата пази” – Travel explorer

Морският бриз се гонеше с чайките, рошеше перушинените им мисли и разказваше за приключения, тайни, бури и потънали градове. Водата знае истории, променя животи, запечатва чувства, сълзи и усмивки.

.

Сейнт Винсент и Гренадините. Земята на Благословените Guide explorer

The Mainland, както жителите наричат най-големия от 32-та острова на карибската държава, е част от Малките Антили. Погледнат на карта, изглежда като квачка, която е повела в колона миниатюрните си пиленца – Гренадините. Ако разполагате с неограничен бюджет и достатъчно време за губене, можете да изразходвате по много и от двете.

.

Отзиви (0)

Издателство Вакон © 2020 - Изработен от iSenseLabs