Езици Български English
Категории
Кошницата е празна!
Приложи

Котката

Ръководство за употреба

Автор: Д-р Дейвид Бранър и Сам Стал
Код на продукта:137
Наличност:Не е налично
Превод: © Наталия Янева
Главен редактор: Елена Можолич
Цена: 0,00лв.

Резюме

Котката

Най-сетне! Ръководство за начинаещи в областта на котешката технология

Драскотини по мебелите ви. Мъртви мишки на прага ви. Хвърчащи косми навсякъде по дрехите ви. Това е достатъчно, за да ви накара да проплачeте: „Защо котката ми няма ръководство за употреба?“. И сега – най-накрая – спасителното ръководство е факт.

Посредством инструкции „стъпка по стъпка“ и полезни схематични диаграми „Котката – ръководство за употреба“ изследва стотици често задавани въпроси: Кои породи си взаимодействат най-добре с кучета? Как мога да поддържам качеството на външното покритие? И защо моделът ми винаги пие от ваната? Каквито и да са притесненията ви, наръчникът съдържа необходимите отговори – благодарение на известния ветеринарен лекар Дейвид Бранър и акламирания автор Сам Стал. Заедно те осигуряват изобилие от практични съвети, подходящи както за нови, така и за опитни собственици на котки.

Отзиви (0)

Автор

Д-р Дейвид Бранър получава докторска степен по ветеринарна медицина от университета „Пардю“ през 1977 г. и отваря ветеринарната си клиника The Broad Ripple през 1981 г. Член е на редица ветеринарни организации, включително Aсоциацията по ветеринарна медицина на щата Индиана, Американската асоциация по ветеринарна медицина и Американската асоциация на ветеринарните болници. Той е бивш президент на oрганизацията „Хуманно общество на Индианаполис“ и продължава да подкрепя техните усилия. Философията му за ветеринарната грижа гласи: Отнасям се с другите и техните домашни любимци така, както аз бих желал да се отнасят с мен и моите собствени домашни любимци.“ Д-р Бранър има две дъщери, Моли и Кендъл, два черни лабрадор ретривъра, Люси и Ноел, и прекрасна котка на име Мишка.

 

Сам Стал е автор и съавтор на над 20 книги, сред които няколко заглавия, посветени на отглеждането на домашни любимци. Две от тях, „Кучето – ръководство за употреба“ и „Котката – ръководство за употреба“, са публикувани на повече от дузина езика и имат комбинирани продажби, надхвърлящи 300 000 копия. Сам живее в Индианаполис заедно със съпругата си Джейми и сина им Джеймс, трите им кучета от смесена порода и осиновения от приют котарак Тед. Посетете Сам на samstall.com.

Подобни Заглавия
Бебето
Инструкции за експлоатация, съвети при неизправност и указания за поддръжка през първата година Програмир...
Цена: 17,99лв.
Младоженците
Най-накрая! Вече има ръководство за критичната първа година от брака! Разменили сте клетвите си, разрязали ст...
Цена: 17,99лв.
Булката
Най-после! Ръководство за булката без излишни глупости! Вражди със свекърите, хаос в навечерието на празник...
Цена: 17,99лв.
Кучето
Кучешката технология е по-лесна за разшифроване от всякога! Петна от урина по килима. Лай в малките часове н...
Цена: 0,00лв.
Издателство Вакон © 2018 - Изработен от iSenseLabs